Wie zijn wij?

Over Techmar

Techmar staat al sinds 2003 bekend om haar kwalitatieve 12 volt buitenverlichting. We ontwerpen, produceren en leveren armaturen voor verschillende toepassingen en markten. Techmar denkt graag met jou en jouw klanten mee en geeft je graag professioneel advies. We streven naar de hoogste kwaliteit en naar innovatieve oplossingen op het gebied van 12 volt buitenverlichting.

Vestiging

Techmar is gevestigd in Hengelo (OV) en heeft tevens een vestiging in Hongkong. De vestiging in Hengelo bestaat uit ons hoofdkantoor en een magazijn (van maar liefst 2500m2). De productie vindt OEM plaats in China. Techmar levert aan tuincentra, bouwmarkten, (online) groothandels en distributeurs in meer dan 40 landen over de hele wereld. In onze vestiging in Hengelo beschikken wij over een showroom, waar wij potentiële klanten graag ontvangen om ons assortiment en onze winkelpresentaties te presenteren.

Service

Bij Techmar zijn we klant- en servicegericht. Hier besteden we graag veel aandacht aan. Wij ondersteunen je met merchandising, schappenplannen, instructies, trainingen, displays, signing en bieden een demokoffer aan.

Wereldwijd jouw leverancier van 12 volt buitenverlichting

Neem contact op